SVL ontregeld door vroegtijdig storen Van thuisploeg Zuidvogels

6 september 2012 om 00:00 Sport

1-0 Burak Bulduk, 1-1 Polle Westbroek

LANGBROEK - De nieuwe trainer van SVL Jan Gaasbeek bleef in de uitwedstrijd tegen Zuidvogels steken op een 1-1 gelijkspel. Het vroegtijdig storen van de thuisploeg was daar voor een groot deel debet aan. SVL kreeg eenvoudigweg niet de ruimte om in het eigen spel te komen en moest al in de 5e minuut toezien hoe Huizen op een 1-0 voorsprong kwam. De Langbroekers probeerden het vervolgens wel en creëerden ook wel de nodige kansen, maar werden steeds opnieuw weer terug gewezen door de thuisploeg. Een prachtige actie in de 45e minuut die door Polle Westbroek fraai werd afgerond, betekende de zo lang gehoopte 1-1. In de tweede helft stond SVL goalie Geert Willem Merkens centraal. Met tal van fraaie reddingen voorkwam hij dat zijn ploeg al in een vroegtijdig stadium op achterstand kwam. Alhoewel SVL het laatste half uur van de wedstrijd de bovenliggende partij was en tal van kansen verloren zag gaan, slaagde de ploeg van Gaasbeek er niet meer in om te scoren. Dat betekende in een matig voetbalduel een 1-1 eindstand voor de zaterdag eersteklasser uit Langbroek.