Afbeelding

Succesvolle corsodrive

27 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - Voor de 27ste keer vond afgelopen zaterdag de heuvelrug corsodrive plaats. 188 Bridgers (94 paren) hadden zich voor dit jaar ingeschreven en dit was een overweldigende deelname.

Om 9.45 uur werd de drive door de voorzitter, mevrouw Nelly Steeman-van Larsheim, geopend en werd de ochtendzitting onder leiding van bondsarbiter Jan Peter Pals, verdeeld over 7x3 spellen, gespeeld.

Na een uitgebreide lunch werd op basis van de uitslagen van de ochtendzitting een indeling gemaakt in 6 lijnen voor de middagzitting. Na opnieuw 7 x 3-spellen was om 17.00 uur bekend wie de verschillende dagprijzen en de twee wisselbekers (voor de overallwinnaar en het beste Larsheimpaar) hadden gewonnen. Dankzij een extra bijdrage van hoofdsponsor Sola uit Zeist was er tot slot ook nog voor iedereen een blijvend cadeau.

De vele positieve reacties, het landelijke deelnemersveld en het geslaagde 'after-bridge-dinner', tonen aan dat dit bridge-evenement een vaste plaats heeft veroverd tussen de grotere activiteiten die jaarlijks in de gemeente Utrechtse Heuvelrug worden georganiseerd. Op 31 augustus 2013 kan men dan ook voor de 28e keer weer een Heuvelrug Corsodrive tegemoet zien.

advertentie
advertentie