Bosbad mogelijk Zwembad van het Jaar

26 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Bosbad Leersum staat hoog geklasseerd in de verkiezing Zwembad van het Jaar. In de laatste week van augustus kan iedereen nog een stem uitbrengen. Bosbad Leersum heeft al twee weken lang de aandacht getrokken van de bewoners van de Utrechtse Heuvelrug. Op 18 augustus gaf het Bosbad acte de présence tijdens het bloemencorso van Leersum, waar de Bosbad-inzending onder leiding van Wesley van den Berg een derde prijs scoorde.

Afgelopen zaterdag organiseerde het Bosbad de Family Fun Day op het bosbad-terrein. Door de weersomstandigheden moest het programma voor dit evenement worden aangepast, maar de bezoekers vermaakten zich prima in het 'misschien wel leukste openluchtbad van Nederland'.

Aanstaande zaterdag staat de laatste activiteit van Bosbad Leersum in dit seizoen op het programma. Dan doen ongeveer twintig kinderen het examen voor een zwemdiploma. Aanvang van het diploma-zwemmen is 17.00 uur.

Voor de verkiezing Zwembad van het Jaar leidt het Bosbad Leersum het tussenklassement voor de provincie Utrecht. ,,Die titel willen we graag halen'', aldus bedrijfsleider Gerben Dorrestijn. ,,We hopen dat alle bewoners van de Utrechtse Heuvelrug en omgeving, die nog niet hebben gestemd, deze week nog een stem uitbrengen op het bosbad, op hun Bosbad.''

Stemmen kan tot 31 augustus via de website van het bosbad: www.bosbad-leersum.nl of via www.zwembadvanhetjaar.nl

advertentie
advertentie