Sinterklaas Cadeau Service

23 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - SinterklaasCadeauService.nl heeft de collectie uitgebreid met Unicef-speelgoed. De volledige opbrengst van dit speelgoed komt ten goede aan Unicef.

SinterklaasCadeauService.nl verzorgt al enkele jaren voor midden- en grootbedrijven de Sinterklaascadeaus. De service inventariseert de wensen van de medewerkers, pakt cadeaus op naam in en levert op tijd af. Deze service is beschikbaar voor bedrijven waar minimaal 25 kinderen deelnemen aan het sinterklaasfeest. Op een persoonlijke internetpagina van elk deelnemend bedrijf kunnen medewerkers inloggen en vervolgens hun cadeaukeuzes doorgeven. Doordat ze een eerste en tweede cadeaukeus opgeven, garandeert de service levering van het gekozen speelgoed op maat.

Het vernieuwde assortiment bevat een speciale Unicef-collectie met leuke en duurzame producten. De rest van het assortiment bestaat ook uit duurzame bekende A-merken en is volledig te bekijken op SinterklaasCadeauService.nl. De gehele opbrengst uit de verkoop van de Unicef-collectie gaat naar Unicef.

advertentie
advertentie