'Slimste Straten Quiz' Utrechtse Heuvelrug

16 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - De Kiwanisclub Utrechtse Heuvelrug houdt op zaterdagavond 27 oktober vanaf 19.30 uur bij de Bergse Bossen in Driebergen en Buitenlust in Amerongen de 'Slimste Straten Quiz' voor alle straten in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Deelnemers strijden tijdens deze quiz met ruim 50 straten om de titel. De winnende straat krijgt een straatnaambordje met de titel 'Slimste Straat van de Utrechtse Heuvelrug' en een pakket voor een straatborrel. Ook zijn er ook diverse andere prijzen te winnen.

De quiz bestaat uit acht rondes met allerlei vragen (over bijvoorbeeld kunst, sport, muziek, film, wetenschap, geografie, biologie, geschiedenis, taal en natuurlijk de Utrechtse Heuvelrug). Er is ook een foto- en muziekronde.

Een stratenteam kan zich inschrijven met maximaal vijf personen. Deelname kost €100,00 per tafel (exclusief drankjes en hapjes). De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan de actie Stop Tetanus van Kiwanis (zie voor meer informatie over dit doel www.stoptetanus.nl). Inschrijven kan via: slimstestraat@hotmail.nl. Bij inschrijving moeten de volgende gegevens vermeld worden:

- Naam van de straat (en in welk dorp deze straat ligt)

- Contactpersoon van het team (inclusief telefoonnummer en mailadres)

- Of het team in Driebergen of Amerongen wil meedoen

advertentie
advertentie