Open dag sportpark Hoenderdaal

14 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Sportpark Hoenderdaal opent op 1 september van 12.00 uur tot 16.00 uur de deuren voor iedereen. Ook tennisvereniging Risenborgh, die speelt op de tennisbanen van Hoenderdaal, houdt dan een open dag. De tennisvereniging probeert voor deze dag geïnteresseerden te trekken met interessante acties.

Zowel nieuwe senior- als juniorleden betalen 1 september geen inschrijfgeld. Daarnaast krijgen junioren eenmalig € 40,- korting op de contributie en verdubbelt TV Risenborgh de korting op de lessen van tennisschool Becico. Tennisleraren van Becico geven de gehele middag workshops voor wie graag een balletje wil slaan. Omdat die dag tevens de clubkampioenschappen aan de gang zijn, krijgen bezoekers meteen een goed beeld van de sfeer bij Risenborgh.

Activiteiten

In de centrale hal van Hoenderdaal is een zogenaamd gezondheidsplein waar diverse testen en metingen kunnen worden verricht in samenwerking met Somatic fysiotherapie en Hoenderdaal fitness. Voor kinderen is er een springkussen in de sporthal en is er de mogelijkheid geschminkt te worden. Bij binnenkomst krijgt iedereen het programma van de verschillende activiteiten staan met daarbij twee consumptiebonnen. Bovendien kan men met deze kaart van 1 tot 10 september gratis komen fitnessen.

Meer informatie staat op www.tvrisenborgh.nl en www.healthcenterhoenderdaal.nl

advertentie
advertentie