Festivalino Natuur-Kunst-Klank op Beukenrode

3 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - Bij het Malena-team op Landgoed Beukenrode wordt vanaf donderdag 9 augustus tot en met zaterdag 11 augustus een 'Festivalino' gehouden. De drie dagen worden gevuld met creatieve workshops, waarin interactie tussen natuur, kunst en klank centraal staat.

Tussen 10.00 en 17.30 begeleiden natuurkunstenares/fotografe Sabina Kiss, beeldend kunstenares Trude Bergsma en intuïtief musicus Frank Jenniskens de deelnemers. In de ochtend maken de deelnemers een keuze om zich te verdiepen in één van de kunstvormen; in de middag wordt er gewerkt met combinaties van de verschillende kunstvormen. Men kan één dag, twee dagen of alledrie de dagen meedoen.

's Avonds van 19.30 tot 21.30 is er een programma dat ook los te volgen is. Donderdag worden fragmenten van een film over landart kunstenaar Andy Goldsworthy getoond, met actieve intermezzo'. Vrijdagavond vindt er een klank-ligconcert plaats. Zaterdag is het 'natuur-kunst-klank' open podium te bezoeken.

De workshops worden zowel binnen als buiten gehouden. De bijdrage voor de begeleiding zijn op donatiebasis achteraf. Aanmelden en meer informatie via www.malena-team.nl of 0343-701017 .

advertentie
advertentie