Jaarmarkt in centrum van Maarn

2 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

MAARN - In Maarn zijn ze weer klaar voor de traditionele jaarmarkt op 11 augustus in het centrum van het dorp. De markt wordt gehouden op het Burgemeester Everwijn Langeplein en op de Schoollaan van 10.00 tot 17.00 uur. De markt bestaat uit een braderie en een hobby-, snuffel en informatiemarkt. Naar verwachting zijn er tweehonderd deelnemers.

De braderie wordt gehouden op de Schoollaan. Het Burgemeester Everwijn Langeplein wordt ingericht als 'Waterlooplein'. De informatiekraampjes bevinden zich op verschillende plekken op de jaarmarkt. Dit jaar is, onder meer, de dierenambulance aanwezig. Voor de kinderen is er een gratis kleedjesmarkt op het Burgemeester Everwijn Langeplein, opgeven kan via onderstaand telefoonnummer. Ook zijn er enkele attracties voor de kinderen aanwezig zoals een draaimolen. Voor liefhebbers van antiek en curiosa is de jaarmarkt leuk om te bezoeken. De meest uiteenlopende spullen zoals boeken, glaswerk, meubelen speelgoed en gereedschap worden op de markt aangeboden.

In verband met de te verwachte drukte is het verzoek van de organisatie om met de fiets te komen of de borden 'parkeren' te volgen.

Voor meer informatie over de jaarmarkt: 0343-442962.

advertentie
advertentie