KunstKamp in de Blauwe schuur

31 juli 2012 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Bekende Nederlanders, onder wie choreograaf Shaker, musicalster Michelle van de Ven, The Ultimate Battle-danser Nicky van Cleef en actrice Jette van den Berg geven vanaf maandag les in Amerongen. Dat gebeurt tijdens activiteiten van Theaterschool MyDreams, die worden gehouden in kampeerhuis De Blauwe Schuur aan de Burgwal. Vorig jaar was de Blauwe Schuur ook al een midweek het toneel van een MyDreams KunstKamp.

Een midweek lang volgen jeugdige deelnemers, tussen de elf en twintig jaar oud, er theaterworkshops van professionele docenten en ze krijgen lessen van bekende Nederlanders. Volgens Myléne Nijssen (25), die de MyDreams KunstKampen voor het derde jaar op touw zet, tonen ze aan dat iedereen zijn of haar dromen waar kan maken.

Myléne zelf danste onder andere in videoclips van Far East Movement, Red Foo (LFMAO) en Justin Bieber. In 2010/2011 was Nijssen ook op televisie te zien in het programma 'Coming to Holland: Prins Zoekt Vrouw' op SBS6.

Naast heel veel leren over theater en plezier maken, is de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers voor MyDreams belangrijk. Speciaal daarvoor zijn ook workshops ontwikkeld. Vrijdag 10 augustus worden de kampen afgesloten met een optreden in theater de Lampegiet te Veenendaal.

advertentie
advertentie