Buitenfair Laag Kanje goed bezocht

30 juli 2012 om 00:00 Nieuws

MAARN - De deelnemers aan de Buitenfair op Laag Kanje afgelopen zaterdag kunnen terugkijken op een geslaagde dag. Het middenterrein van het vakantiepark stond bol van de activiteiten voor jong en oud en dat alles met een 'boerenthema'.

Bezoekers liepen de hele dag in en uit. Kinderen vermaakten zich met de oud-Hollandsche spelen die stonden opgesteld naast de speeltuin en werden beloond met poffertjes gesponsord door de Plus supermarkt. Intussen boden lokale winkeliers hun waren aan in de gezellige kramen.

Het boerenthema kwam vooral tot uitdrukking bij de aankleding met oude landbouwwerktuigen en de optredens van de Barre Bloazers uit Barneveld en de Soester Boerendansgroep. De dansers gaven ook een kijkje in het alledaagse boerenleven van weleer, met toelichtingen tussen de dansen door. Bovendien werd een blik gegund onder de rokken van de dames. ,,Veel onderrokken en als laatste een broek met een kantje. Al die lagen moesten zorgen voor een fors achterwerk'', vertelt een van de volksdansers.

Kroon op het werk van Laag Kanje was het bezoek van Omroep MAX dit weekend. Zij hebben het Gouden Certificaat toegekend voor ligging, sanitair en faciliteiten van het vakantiepark.

advertentie
advertentie