Nieuws van Kinderboerderij ‘t Woelige Nest

2 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

Jonge parkietjes

Ook op de kinderboerderij is de zomervakantie volop bezig. Dit hebben pa en ma Parkiet er niet van weerhouden de kinderboerderij te verblijden met jonge parkietjes. Ze zitten in het nestblok dat door timmerman Arie is gemaakt. Ze zijn nog klein maar groeien hard. Binnenkort zullen ze uit het nestblok vliegen. De jonge parkieten zijn een mooie aanvulling voor de volière, waaruit begin dit jaar een aantal vogels gehaald (lees: gestolen) zijn.

Kabouters

Recent zijn er op de kinderboerderij zeven kabouters aangekomen. Helaas doen ze niet het werk voor ons, maar geven wel veel informatie. Op de kabouters zitten bordjes met informatie over de dieren die op de boerderij wonen. Leuk en leerzaam voor jong en oud!

Sloddervosjes

Ook komen er veel sloddervosjes op de kinderboerderij die vaak voorwerpen en kleding achterlaten. Dus een ieder die iets mist, kom eens kijken of het soms op de boerderij ligt.

Kinderboerderij ‘t Woelige Nest, Boterbloem 3 (ingang Hoendersteeg), tel: 521351, website www.kinderboerderij-driebergen.nl

advertentie
advertentie