Weer even terug in Leersum

23 juli 2012 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Een lang gekoesterde wens ging op 20 juli in vervulling voor Nies Groenenberg uit Barendrecht. Samen met haar kleindochter Ilona Verheij kwam ze twee dagen naar Leersum, waar ze als klein kind vaak vakanties doorbracht.

De aanleiding was een oproep op Twitter, waar een bon van bed & breakfast Klein Groenbergen werd aangeboden. Margot Lantinga: ,,Tijdens ons feest voor Alpe d'HuZes kregen we verschillende prijzen om te verloten. Eén daarvan was een overnachting voor twee personen bij Klein Groenbergen. Laten wij die nou winnen!'' Omdat ze zelf 'om de hoek' wonen, besloot ze de kracht van Twitter te testen.

,,Mijn schoonzusje zag dit aanbod en wees mij erop'', vertelt Nies, ,,het contact was snel gelegd en zo hebben ook wij op een heel leuke manier bijgedragen aan de actie voor Alpe d'HuZes!'. Elly van Leeuwen is blij dat haar cadeaubon op zo'n mooie manier heeft bijgedragen aan het goede doel. ,,Ons logo staat op de Kangoo van Margot, en daar ben ik hartstikke trots op'', besluit ze lachend.

advertentie
advertentie