Acrylschilderijen van Leonoor Vos

19 juli 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - Leonoor Vos-Heugen exposeert tot 5 september in Militair Revalidatie Centrum (MRC) Aardenburg, Korte Molenweg 3 in Doorn. De expositie is op werkdagen te bezoeken van 12.00 tot 21.00 uur.

Leonoor Vos schildert voornamelijk met acrylverf, waarbij het gebruik van kleur, vorm en lijn met passie op het doek zijn geplaatst. Haar werk is zowel figuratief als abstraheerd figuratief. De werkelijkheid vormt de aanleiding tot het maken van een schilderij. Een aantal schilderijen van landschappen uit de directe omgeving van Doorn is 'en plein air' geschilderd.

Leonoor heeft op de Academie Windesheim in Zwolle de opleiding post HBO Schilderen doorlopen. Daarnaast heeft zij opleidingen gevolgd aan de SBA Utrecht en het KNGU-Beekbergen, zodat zij zelf kan lesgeven. Tevens heeft Vos les gehad van diverse kunstenaars, onder anderen Noor van Os, Marjan Nagtegaal, Hans Pruyn en John Noy. Ze is lid van Kunstgilde Heuvelrug in Leersum en Kunst bij de Bron in Wijk bij Duurstede.

Leonoor heeft al vele malen geëxposeerd in onder andere Heemstede, Zeist, Wijk bij Duurstede, Kasteel Broekhuizen in Leersum, Oerol Terschelling en Governors Island in New York.

advertentie
advertentie