Buitenfair op park Laag Kanje

26 juli 2012 om 00:00 Nieuws

MAARN - Op Allurepark Laag Kanje aan de Laan van Laag Kanje 1 in Maarn wordt zaterdag een buitenfair gehouden die geheel wordt aangekleed als een boerendag. Thea Stokkers, een van de vaste gasten van het vakantiepark, is de initiatiefneemster van de veelzijdige markt die tussen 11.00 en 16.00 uur gratis toegankelijk is.

Veel spelen en lekker eten rond boerenthema

door Monique José Timmermans

,,Vorig jaar is een tuinfair gehouden die enthousiast bezocht is. De reden om het nu weer te doen. We pakken het zelfs wat groter aan”, vertelt de enthousiaste Stokkers.

Zij vertelt dat op het plein voor het centraal op het park gelegen restaurant Buitengewoon pagodetenten worden geplaatst waar diverse winkeliers uit de omliggende dorpen hun waren zullen aanbieden, die zoveel mogelijk ook aansluiten bij het thema.

,,Proeverijen van kaas, noten, wijn, bakkerij- en slagerijproducten en een chocolademakerij. Al dat heerlijks naast een aanbod van de DA drogist, Joli Cadeaux en Living24. Ook Harry Fotografie is aanwezig om het evenement vast te leggen.” Met oude landbouwwerktuigen en een koe kunnen de bezoekers niet om het boerenthema heen. Bovendien zal de Soester Boerendansgroep een aantal maal een optreden geven, waarbij een modeshow hoort. ,,Tijdens de modeshow geeft de groep ook uitleg over de oorsprong van de traditionele kleding en kappen.”

Voor een muzikaal intermezzo zijn de Barre Bloazers uit Barneveld van 13.00 tot 14.00 uur aan zet.

Meer info: www.laagkanje.nl

Lees het hele artikel in NieuwsbladDeKaap.nl/StichtseCourant.nl van donderdag 26 juli.

advertentie
advertentie