Plaatsen beschikbaar bij Zomerschool

26 juni 2012 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Er zijn nog plaatsen beschikbaar op de De Amerongse Zomerschool van 6 tot en met 9 augustus. Het Open Atelier Amerongen organiseert voor de vijfde achtereen volgende keer de Amerongse Zomerschool in de vorm van een vierdaagse workshop aquarelleren, tekenen en schilderen in en rond het karakteristieke dorp.

Een zomerweek lang creatief buiten bezig zijn in de natuur. Iedere dag op stap met een andere professionele kunstenaar die beginners en gevorderden telkens opnieuw inspireert met ervaring in technieken en materialen. Bij slecht weer zijn er schuilmogelijkheden in het atelier, kasteel of een tabaksschuur. Elke volwassene mag één kind (6-12 jaar) meenemen.

De kosten bedragen € 150,-, voor een tweede volwassene uit hetzelfde gezin € 120,- en voor een kind € 95,-.

De workshops vinden plaats van maandag 6 tot en met donderdag 9 augustus van 11.00 tot 16.00 uur en de zomerschool wordt gezamenlijk afgesloten in café-restaurant Buitenlust met een expositie van het gemaakte werk.

Aanmelden kan door middel van het inschrijfbiljet op www.skiam.nl. Het inschrijfbiljet kan ook aangevraagd worden via 0343 450 459 of openatelier@skiam.nl. Inzendadres: Overstraat 28b, 3958 BV Amerongen.

advertentie
advertentie