NL Design outlet

18 juni 2012 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - NL Design Outlet organiseert op 28, 29 en 30 juni een éénmalige stock sale op de Overstraat 12 in Amerongen. Volgens het concept van pop-up-shops wordt een tijdelijk leegstaand winkelpand gevuld met de outlet-collecties van NL Design Outlet.

NL Design Outlet is een jong en nieuw winkel-concept en verkoopt outlet-collecties via tijdelijk leegstaande winkelpanden. Het assortiment bestaat uitsluitend uit Nederlandse merken, bekend en minder bekend, op het gebied van dameskleding, baby- en kinderkleding (van 0 tot 12 jaar), schoenen, lederwaren en accessoires. 'De pop-up-shops zijn in de grote steden al wat meer bekend, maar wij willen dit concept met NL Design Outlet juist in de kleinere plaatsen en dorpen introduceren, startend vanuit De Utrechtse Heuvelrug. De eerste stocksale was begin juni in Driebergen een succes en nu zijn we dus drie dagen in Amerongen. Wij bieden op gebied van mode en styling de outletcollecties van al het moois dat Nederlandse ontwerpers te bieden hebben onder één dak ', aldus Astrid Oudenaller, oprichter van NL Design Outlet.

Deze sale zijn o.a. de volgende merken te koop: Fab.lederwaren en accessoires, Mim-Pi kinderkleding, Beachlife bikini's, Billy&Lilly babykleding, Ietje t-shirts, Colette Sol schoenen, Sylver dameskleding en Puck Unlimited (voor grote meiden). Kortingen op de outletcollecties variëren van 30% op lederwaren tot wel 70% op de baby- en kinderkleding. Meer info per merk en de sales-info is na te lezen op www.nldesignoutlet.nl

advertentie
advertentie