Deelnemers 'Goede Zaken' naar beursvloer

18 juni 2012 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - Zo'n twintig maatschappelijke organisaties waren aanwezig bij de workshop 'Goede Zaken'. Deze werd gegeven door Reggy Broekhuijs, specialist in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen uit Amerongen.

Het Rabobank Stimuleringsfonds had de workshop gefinancierd. De deelnemers gingen aan de slag om het in kaart brengen van hun netwerk, deden onderzoek naar welke ondernemingen bij hun organisatie zouden passen en sloten af met het uitwisselen van tips en trucs. Paul Blom, voorzitter Zakelijk Heuvelrug, kwam toelichten hoe ondernemers aankijken tegen 'Maatschappelijk Betrokken Ondernemen' en zette uiteen wat het voordeel voor de ondernemers hiervan kan zijn.

De wensen van de organisaties verschilden; sommige organisaties waren op zoek naar een stukje financiering voor een project, andere naar de mogelijkheid om af en toe helpende handjes uit het bedrijfsleven te krijgen. Het doel van de workshop was maatschappelijke organisaties bewust te maken van hun kansen met het bedrijfsleven. Op 20 september zal er door Zakelijk Heuvelrug en Welnúh een Beursvloer worden georganiseerd waar het bedrijfsleven en het maatschappelijke veld elkaar zullen ontmoeten. Meer informatie ontvangen over de Beursvloer? Mail dan naar steunpunt@welnuh.nl.

advertentie
advertentie