Beginnerscursus Nordic Walking

18 juni 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - In Woudenberg gaat eind juni een beginnerscursus Nordic Walking van start. De opbrengst van de cursus is bestemd voor Bartiméus in Doorn. Deelnemen staat ook open voor mensen van buiten Woudenberg.

Er worden diverse routes gelopen. Tussendoor worden oefeningen gedaan om de Nordic Walking-techniek helemaal onder de knie te krijgen. De laatste les vindt plaats bij het Henschotermeer. De cursus kost € 42,50 en bestaat uit 5 lessen van 75 minuten. De huur van de stokken is € 2,50 per keer. Startlocatie, cursusavonden en tijden worden in overleg bepaald.

Eind juni/begin juli wordt er ook een herhalingsles ingepland. De praktijk leert dat de techniek na verloop van tijd nog wel bijgeschaafd kan worden. En anders is dit een leuke gelegenheid om gezellig met elkaar te wandelen. De kosten voor de herhalingsles zijn € 5. De kosten voor de huur van de stokken zijn € 2,50.

Voor informatie en opgave: Nordic Walking instructrice Jannette van de Lagemaat, j.vandelagemaat@casema.nl / 06-11286220. Opgave bij voorkeur per email, graag per omgaande zodat de data en tijden kunnen worden bepaald en de cursus snel van start kan gaan. Vermeld daarbij naam, telefoonnummer, leeftijd, lengte en eventueel bijzonderheden aangaande gezondheid. Na opgave volgt meer informatie.

advertentie
advertentie