Luister en proef de moestuin van Bartiméus

14 juni 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - Het ensemble lichte muziek van de Revius Muziekschool geeft op zaterdagmiddag 30 juni van 15.00 tot 17.00 uur een openluchtuitvoering in de historische moestuin van Bartiméus in Doorn.

door Kees de Kroon

De voorstelling duurt twee keer drie kwartier met een kleine pauze. Op de natuurlocatie speelt de Muziekschool uit het American songbook, wat Caribische muziek, alsmede blues en rock and rollnummers. Naast zang behoren tot de instrumenten die dit schouwspel vertolken piano/keyboard, percussie, sopraansax, altsax en tenorsax. Bij slecht weer vindt het concert in één van de kassen plaats. Doel is sfeer neer te zetten voor de bewoners van Bartiméus. Iedereen die mee wil luisteren is welkom. Aan hen wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Nadere informatie bij is te verkrijgen bij Mariëlle Nieuwenhuizen ( 0900-7788899)

De historische moestuin is te bereiken via de ingang aan de Driebergsestraatweg 44, Doorn. Zie ook www.bartimeus.nl/moestuin.

Verkenning vooraf?

Een bezoek vooraf aan de moestuin (op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur en in het weekend van 11.00 tot 17.00 uur) is de moeite waard. In de tuin werken vrijwilligers samen met mensen met een verstandelijke en/of visuele beperking. In één van de oude kassen bevindt zich een theeschenkerij.

advertentie
advertentie