Politiek café ChristenUnie

7 juni 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - De lokale fractie van de ChristenUnie houdt maandag 18 juni een politiek café en ledenvergadering in hotel De Bergse Bossen in Driebergen. Janneke Louisa, landelijk partijvoorzitter van de ChristenUnie, zal een toespraak houden en er is ruimte voor ontmoeting.

Het is vooral een informele bijeenkomst van de ChristenUnie-afdeling Utrechtse Heuvelrug, Bunnik en Wijk bij Duurstede. Janneke Louisa, lid van de plaatselijke afdeling maar bekender als partijvoorzitter van de ChristenUnie, zal met de aanwezigen stil staan bij de ontwikkelingen vanuit Den Haag, zoals het Lenteakkoord en de Tweede Kamerverkiezingen. Verder vindt er een korte ledenvergadering plaats en worden mensen bijgepraat over de campagne voor de komende verkiezingen. De avond staat open voor alle leden en voor iedereen die gewoon eens kennis wil maken met de ChristenUnie.

Inloop vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur begint het programma en vanaf circa 20.15 uur is er ruimte voor ontmoeting. Voor meer informatie kan op www.utrechtseheuvelrug.christenunie.nl gekeken worden of met tel. 06-525 89 629 gebeld worden.

advertentie
advertentie