Kampioenenregen bij de LTV Maarn

4 juni 2012 om 00:00 Nieuws

MAARN - De competitie bij de LTV Maarn zit er weer op. In de stromende regen werd er de laatste dag gespeeld. Het weer was dusdanig slecht dat er uitgeweken moest worden naar de hal in Doorn.

Dit jaar waren er 45 teams met 228 spelers die in het voorjaar gestreden hebben om het kampioenschap. Na zeven weken is het resultaat dat zes teams kampioen zijn. En heren 1 op zaterdag is weer terug in de hoofdklasse. Bij de senioren werden er kampioen op de zaterdag de teams van Paul Meijer (Heren 35+ 3e klasse), Katja Heemskerk (Dames 3e klasse) en Karin de Lange (Dames 3e klasse).

Op de donderdag is het team van Judith van Basten gepromoveerd naar de Dames 2e klasse en op vrijdag is het team van Peter van Velpen gepromoveerd naar de Gemengd 17+ 2e klasse. Bij de jeugd is met veel enthousiasme gespeeld op de woensdag en vrijdag. Dankzij sponsoring van Stepping Stones Home & Care speelde de jeugd dit seizoen in nieuwe clubkleding. De competitie is afgesloten met een heerlijke barbecue en het feest ging nog door tot in de vroege uurtjes.

advertentie
advertentie