Heuvelrug-Corsodrive op 25 augustus

23 mei 2012 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Voor de 27ste keer wordt door Larsheim Bridge de regionale Heuvelrug-Corsodrive georganiseerd. Met ruim 190 deelnemers behoort de Heuvelrug-Corsodrive tot een van de grootste drives in de regio. In de ochtend (voorrondes) wordt topintegraal gespeeld en s 'middags (finale) wordt in maximaal zes lijnen gespeeld waarbij in beide zittingen zeven ronden van drie spellen worden gespeeld.

Naast spelers uit de directe omgeving zijn er ook veel vaste deelnemers van ver daarbuiten die juist de Heuvelrug-Corsodrive uitkiezen als middelpunt van een weekendje Nationaal park Utrechtse Heuvelrug. Ook dit jaar is weer gekozen voor restaurant d'Arthuizen als speellocatie en de drive wordt afgesloten met een speciaal 'after-bridge-dinner'.

Mensen die graag mee willen doen aan dit toernooi, kunnen zich opgeven via 06-49380848 of heuvelrug-corsodrive@larsheim.nl. De kosten bedragen €45,- per paar inclusief een uitgebreide lunch en koffie/thee. De wedstrijd vindt plaats tussen 9.30 en 17.30 uur en voor de winnaars in de verschillende lijnen is er een en gevarieerd prijzenpakket. Daarnaast zijn er in de hoogste lijn voor de overall-winnaars en het beste Larsheimpaar wisselbekers te verdienen.

De inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst en staat open tot 17 juli of zoveel eerder als het maximaal aantal paren van 96 is bereikt

advertentie
advertentie