Klim mee met Michael Boogerd en Right To Play

21 mei 2012 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - De 'Specialized Klimtocht voor Right To Play' wordt op tweede pinksterdag (maandag 28 mei) verreden. Deze door DTC georganiseerde toertocht voert over de hellingen van de Utrechtse Heuvelrug. Het belooft een bijzondere tocht te worden. Er rijden diverse prominenten mee, waaronder Michael Boogerd en de damesploeg van AA-drink. Op de Amerongse Berg wordt een heuse klimtijdrit gehouden. Bovendien ontvangen alle deelnemers een speciaal Specialized/Right To Play wielershirt.

Allemaal zaken die de tocht een hele speciale tint geven, het resultaat van nauwe samenwerking tussen de betrokken partijen. Bovendien komen alle opbrengsten van de tocht ten goede aan het goede doel Right To Play.

Right To Play is een internationale organisatie, opgericht door de voormalige topschaatser Johann Olav Koss. Right To Play zet zich in voor het recht van ieder kind om te sporten en te spelen. Right To Play gelooft dat sport en spel onmisbaar is in de ontwikkeling van kinderen en zet de kracht van sport en spel in gebieden die door oorlog, armoede en ziekte getroffen zijn.

Meer informatie op www.dtcnet.nl of www.righttoplay.nl

advertentie
advertentie