Concerten in bloeiend Von Gimborn Arboretum

18 mei 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - Al voor de derde achtereenvolgende keer zal op tweede Pinksterdag, 28 mei, het Von Gimbornconcert worden georganiseerd. De concerten, een kinder/ouder concert in de ochtend en een concert in de middag voor 'volwassenen', vinden plaats in een prachtige tent, die aan de buitenzijdes open is, waardoor er direct contact is met het wondere leven in het arboretum. Het bestuur van het Von Gimborn Arboretum organiseert deze jaarlijkse concerten mede omdat zij het bloeiende arboretum juist ook in de lente wil promoten naar de buitenwereld. Door het hoge niveau van de musici staat dit evenement borg voor een onvergetelijke ervaring.

Fancy Fiddlers

Tijdens het familieconcert, aanvang 11.30 uur, zal de inmiddels beroemde strijkersgroep de Fancy Fiddlers optreden. Dit ensemble bestaat uit 25 jonge getalenteerde leerlingen van de bekende Hilversumse vioolpedagoge Coosje Wijzenbeek. Veel jonge professionele musici uit de klassieke muziekwereld, zoals bijvoorbeeld ook Janine Jansen, zijn hun carrière begonnen als Fancy Fiddler. Kosten € 5,- (entree Von Gimborn), kinderen gratis. Na afloop is er een hapje en drankje.

Felicia van den End

Het middagconcert wordt dit jaar verzorgd door de zeer getalenteerde, uit Zeist afkomstige fluitiste Felicia van den End (1986), die samen met het Ysaÿe trio werken van Mozart, Devienne en Copland zal uitvoeren. Deze vier nog jonge muzikanten maken op hoog niveau muziek en hebben optredens op hun naam staan in binnen en buitenland. Het concert begint om 15.30 uur. De kosten zijn € 17,50 per persoon inclusief entree Von Gimborn Arboretum en hapje en drankje in aanwezigheid van de musici na afloop.

Kaarten voorafgaand aan het concert. Meer informatie over de musici is te vinden op: www.feliciavandenend.com en www.ysayetrio.com.

advertentie
advertentie