Laatste verenigingsplaybackshow

14 mei 2012 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Het is bijna zover, de 10e en laatste Verenigingsplaybackshow wordt komend weekend gehouden in Theater De Lampegiet te Veenendaal. De deelnemende verenigingen hebben maanden geoefend en ze kunnen vrijdag en zaterdag laten zien of het allemaal gelukt is.

De organisatie zet de bekende laatste puntjes op de i en is zeer tevreden met de gang van zaken tot nu toe. Het totale aantal deelnemers van voor en achter de schermen is weer ongelofelijk namelijk 225 personen.

Op vrijdag begint de show om 20.00 uur en op zaterdag om 19.30 uur. De show is op beide avonden bijna gelijk echter met twee verschillen.

Op vrijdag is er speciale aandacht voor het 1e elftal van voetbalvereniging H.D.S. Zij zijn kampioen geworden en de organisatie heeft iets speciaals in petto voor deze club. Ook is een stukje interactie tussen H.D.S. en het publiek in de zaal. De prijsuitreiking is alleen op zaterdagavond.

Voor de vrijdagavond zijn er nog kaarten in de voorverkoop bij Albert Heijn in Leersum. Er is een vereniging die nog een paar kaarten heeft voor de zaterdagavond, deze waren dubbel besteld bij de organisatie. Voor informatie hierover bel naar 0343-451866.

advertentie
advertentie