SVL eindigt het seizoen op een prachtige vijfde plaats

18 mei 2012 om 00:00 Voetbal

0-1 Thomas Malolepszy, 1-1Siemen Eijkemans, 2-1 Siemen Eijkemans, 3-1 Joël Bade

LANGBROEK - Alhoewel SVL in de uitwedstrijd tegen VVZ '49 uit Soest niet verder kwam dan een 3-1 verlies, eindigde de ploeg van scheidend trainer Jan Gaasbeek het seizoen op een zeer verdienstelijke vijfde plaats en speelt voor het eerst sinds zeven jaar geen nacompetitie. SVL dat een goede start kende kwam in de 30e minuut op een 0-1 voorsprong nadat de ploeg een aantal eerder geboden kansen vergat om te zetten in doelpunten. Maar nog geen vijf minuten later waren het de Soestenaren die de gelijkmaker binnen schoten (1-1). Met aan beide zijden nog wel wat mogelijkheden, werd er gerust met een tussenstand van 1-1. Na rust een gelijk opgaande wedstrijd met twee ploegen die over en weer weliswaar kansen creëerden, maar slordig waren in de afwerking. Pas in de 80e minuut kwam VVZ op een 2-1 voorsprong die de ploeg vervolgens ook niet meer uit handen gaf. Met een derde treffer voor VVZ was de wedstrijd gespeeld en ging de derde periode aan de neus van SVL voorbij. Desalniettemin een voortreffelijk seizoen voor de Langbroekers.