Open Mixex toernooi Blue Arrows

11 mei 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Iedereen die het leuk vindt, kan op zaterdag 2 juni meedoen aan het Open Mixed basketballtoernooi van Blue Arrows in Driebergen. Ter afsluiting van het seizoen organiseert Blue Arrows op die dag vanaf 13.00 uur in de sporthal van Hoenderdaal twee toernooivormen.

Eén toernooi wordt gehouden voor volwassenen waarbij altijd minimaal een vrouw meespeelt. Inschrijven kan onder de naam van een favoriete basketballer of basketbalteam. Er zijn geen kosten aan inschrijving verbonden, maar elk team wordt gevraagd een (ludieke) prijs beschikbaar te stellen, bijvoorbeeld een taart voor het gezelligste team of een waterpistool voor het team met de beste schutters.

Daarnaast wordt ook een toernooi gehouden voor ouders en kinderen. Jongeren, tot en met 12 jaar (U12), spelen samen met één van hun ouders. Zij spelen in een team (vier tegen vier). Gouden regel: alleen de kinderen mogen scoren.

Mensen die geen team hebben, kunnen zich ook individueel aanmelden. Dat kan via de site van Blue Arrows: www.bluearrows.nl. Op deze site staat ook het aanmeldingsformulier. De sluitingsdag is zondag 27 mei. Voor meer vragen, mail mix2012@bluearrows.nl

Het toernooi wordt afgesloten met de traditionele BBQ in het clubhuis van de rugbyers van Pink Panthers. Volwassenen betalen € 8,50 en kinderen € 5,-.

advertentie
advertentie