FC Driebergen mist tal van kansen en blijft steken op gelijkspel

10 mei 2012 om 00:00 Voetbal

0-1 Robin Noteboom, 1-1 Ouderkerk, 1-2 Ouderkerk, 2-2 Paul van Hofwegen

DRIEBERGEN - Alhoewel FC Driebergen in de uitwedstrijd tegen Ouderkerk niet verder kwam dan een 2-2 gelijkspel, had de ploeg van trainer Bert v/d Brom eigenlijk moeten winnen. Maar als je zeven reële mogelijkheden niet weet om te zetten in treffers, dan roep je onnodig puntverlies over jezelf af. Al in de eerste tien minuten had Driebergen al ruim op voorsprong moeten staan, maar grossierde in het missen van opgelegde kansen. Pas in de 20e minuut was het raak voor Driebergen dat via Noteboom op een 0-1 voorsprong kwam. Maar in de daaropvolgende rebound slaagde Ouderkerk er in om op gelijke hoogte te komen door slordig verdedigen van Driebergen. Een fout van Driebergen goalie Michel van Bruggen betekende bij rust de 2-1 achterstand voor de ploeg uit Driebergen. Na rust was het in de 49e minuut van Hofwegen die zijn ploeg naar de 2-2 schoot, waarna deze aantrekkelijke wedstrijd een mindere uitstraling kreeg. Met nog een tweetal dikke kansen voor Driebergen in de laatste tien minuten, bleef het bij 2-2 en deed Driebergen zich uiteindelijk zelf de das om.