SVL blijft uitzicht houden op derde periodetitel

10 mei 2012 om 00:00 Voetbal

1-0 Maurice Pot

LANGBROEK - In een voetballend technisch matige wedstrijd won SVL in eigen huis met 1-0 van de Merino's uit Veenendaal. Het was "man of the match" Maurice Pot die zij ploeg kort na rust naar een 1-0 overwinning schoot. In de eerste helft waren er nauwelijks hoogtepunten te noemen, alhoewel beide ploegen bij tijd en wijle toch aardige kansen wisten te creëren. Maar zowel bij SVL als de Veenendalers ontbrak het eenvoudigweg in de afwerking. Over de eerste vijfenveertig minuten genomen, hadden de Merino's verreweg het beste van het spel en ontbrak het SVL aan een goede opbouw in de aanval. Daarnaast behoedde SVL goalie Geert Willem Merkens zijn ploeg voor een vroege achterstand. Na rust een goed combinerende thuisploeg die al in de 48e minuut op een 1-0 voorsprong kwam. Een voorsprong die het team van trainer Jan Gaasbeek vervolgens ook niet meer uit handen gaf, ondanks een aantal beste mogelijkheden van de gasten uit Veenendaal. Door deze thuisoverwinning en met nog een wedstrijd voor de boeg doet SVL nog steeds mee in de strijd om de derde periodetitel.