Bosbad is vanaf zaterdag weer open

26 april 2012 om 00:00 Nieuws

Bosbad Leersum is nog steeds een uniek zwembad in Midden-Nederland. Het ligt aan de rand van Leersum, maar al volop in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. De verdiepte ligging van het terrein zorgt voor een beschut zwemklimaat. Het bosbad beschikt over drie grote bassins met verschillende dieptes en mogelijkheden. Zo heeft het wedstrijdbad een springkuil met duikplanten.

Zwemlessen zijn ook mogelijk in de zomer LEERSUM - Bosbad Leersum opent zaterdag 28 april de poort weer voor het nieuwe zwemseizoen. Het ‘misschien wel leukste verwarmde openluchtbad van Nederland’ is tot en met 2 september open.

Tijdens het zwemseizoen is het ook mogelijk voor kinderen om zwemlessen te volgen. De kinderen worden op verschillende niveaus ingedeeld, van watervrij maken en de eerste beginselen aanleren tot en met oefenen voor het C-diploma. De meeste zwemlessen worden op maandag, woensdag en vrijdag gegeven. Alleen de zwemlessen voor diploma C worden op zaterdagmorgen gegeven. Opgeven voor de zwemlesswen kan tijdens de openingsuren van het Bosbad bij de kassa, maar opgeven via het internet is ook mogelijk: www.bosbad-leersum.nl. De lessen beginnen op maandag 14 mei.

Op dinsdag- en donderdagavond biedt Bosbad Leersum de mogelijkheid om ook ‘s avonds banen te zwemmen in het wedstrijdbad. Van 19.30 tot 20.30 uur kunnen volwassenen hun banen trekken. De reguliere openingstijden van Bosbad Leersum zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 9.30 uur en van 13.00 tot 19.00 uur. In het weekend en op feestdagen zijn de openingstijden van 10.00 tot 18.00 uur. Ook op Koninginnedag is het bad aan de Scherpenzeelseweg vanaf 10.00 uur open.

advertentie
advertentie