Matig spelend DVSA niet verder dan een mager gelijkspel

26 april 2012 om 00:00 Voetbal

0-1 Zebra's, 1-1 Ron van Ommeren

AMERONGEN - In de eerste wedstrijd van de nacompetitie (promotieplaats) waar DVSA het in eigenhuis moest opnemen tegen de Zebra's uit Hilversum, kwam de ploeg van trainer Joop Vink niet verder dan een mager gelijkspel. In een drieluik tussen de periodekampioenen in de zaterdag vijfde klasse een uitslag die reden tot nadenken geeft. DVSA was zeker in de eerste helft nauwelijks opgewassen tegen het fysieke spel van de Hilversumse ploeg die speelde volgens het recept "lange halen" en qua voetbal niets uitstraalde. Maar ook DVSA was voetbaltechnisch niet van hoog kaliber en speelde in een te laag tempo, waarbij het zich het spel van de Zebra's liet opdringen. Met in de 20e minuut de 0-1 voor de gasten uit Hilversum en in de 28e minuut een rode kaart voor een Zebra aanvaller, slaagde DVSA er vervolgens niet in om nog voor de rust de gelijkmaker binnen te schieten. Ook in de tweede helft een ver beneden niveau spelende thuisploeg die weliswaar in de 64e minuut op gelijke hoogte kwam, meer vervolgens vergat het karwei af te maken met duur puntverlies als gevolg.