SVL laat in treffen tegen HBOK tal van geboden kansen onbenut

26 april 2012 om 00:00 Voetbal

0-1 Bob van Leeuwen, 0-2 Thomas Malolepszy

LANGBROEK - Ondanks de 0-2 overwinning in de uitwedstrijd tegen het Amsterdamse HBOK, liet zaterdag eersteklasser SVL tal van goede kansen onbenut. Na een eerste dappere poging van HBOK, was het vervolgens SVL dat de dienst uitmaakte en kans op kans creëerde. Maar de Langbroekers slaagden er eenvoudigweg niet in om die 100% kansen te benutten. Met daarbij genomen een aantal goede reddingen van SVL goalie Geert Willem Merkens, verliep de eerste helft zonder doelpunten en bleef het scorebord maagdelijk schoon. Al vroeg in de tweede helft (47e minuut) was het eindelijk raak voor SVL dat door een goed benutte strafschop van Bob van Leeuwen op een terechte 0-1 voorsprong kwam. Maar ook nu weer vergat SVL het karwei in een vroegtijdig stadium af te maken en moest wachten tot de 85e minuut voordat Thomas Malolepszy zijn ploeg naar een 0-2 voorsprong kon schieten. Daarmee was de wedstrijd ook gelopen en behoudt de ploeg van trainer Jan Gaasbeek, met nog twee wedstrijden te gaan, nog steeds uitzicht op het binnenhalen van een periode. Een knappe prestatie van de Langbroekers.