SVMM stelt behoud zaterdag vierde klasse definitief veilig

26 april 2012 om 00:00 Voetbal

0-1 Robin Petersen, 1-1 Andy Verbraeken, 2-1 Andy Verbraeken, 2-2 Polle Westbroek, 3-2 Andy Verbraeken, 3-3 Stephan Prij, 3-4 Tom Verboon, 3-5 Polle Westbroek

MAARN - Door de 3-5 uitoverwinning tegen Zwaluwen Utrecht stelde SVMM niet alleen het behoud in de zaterdag vierde klasse definitief veilig, maar heeft met nog twee wedstrijden te gaan nog goed zicht op de derde periodetitel. De Maarnse formatie onder leiding van trainer Fred Veenstra speelde een goede wedstrijd, maar had ondanks de vijf treffers de nodige moeite met scoren. Met na tien minuten speeltijd in de eerste helft de 0-1 voorsprong voor SVMM, was het vervolgens de geweldige Zwaluwen spits Verbraeken die orde op zaken stelde en zijn ploeg naar een 2-1 ruststand schoot. Maar in de tweede helft toonde SVMM dat het tot goed voetbal in staat is en kwam via een 3-3 tussenstand uiteindelijk uit op een dik verdiende 3-5 eindoverwinning. Een overwinning die gezien het grote aantal gemiste kansen eigenlijk veel ruimer had moeten uitvallen. SVMM van degradatiekandidaat naar mogelijk periodekampioen.