HDS laat drie punten liggen in de uitwedstrijd tegen Brederodes

12 april 2012 om 00:00 Voetbal

1-0 Brederodes, 2-0 Brederodes, 3-0 Brederodes

LEERSUM - In de strijd om het kampioenschap in de zondag vierde klasse liep HDS in de uitwedstrijd tegen Brederodes tegen een 3-0 nederlaag aan. HDS trainer Jan van Dalem:" Ondank het verlies heb ik mijn ploeg een compliment gemaakt voor het vertoonde spel. We waren qua veldspel veruit de betere ploeg, maar verzuimden om de geboden kansen te benutten." In de eerste twintig minuten creëerden beide ploegen nauwelijks kansen en speelde de strijd zich voornamelijk af op het middenveld. Met in de 28e minuut een dot van een kans voor HDS (gemist door Wilco van Drie) was het de thuisploeg die in de 42e minuut, tegen de verhouding in, op een 1-0 voorsprong kwam wat tevens de ruststand was. In de tweede helft bleef HDS lekker voetballen en kreeg via invaller Jelle Roth (A junior) diverse kansen die echter geen doel troffen. Sterker nog het was Brederodes dat na een defensief misverstand op 2-0 kwam. Een ongelukkig moment kort voor tijd betekende de 3-0 voor Brederodes, dat daarmee enigszins geflatteerd de wedstrijd beëindigde. Door verlies van naaste concurrent Saestum blijft HDS de trotse koploper.