FC Driebergen had recht op meer tegen SVM

12 april 2012 om 00:00 Voetbal

0-1 SVM

DRIEBERGEN - Het thuisspelende FC Driebergen had in het treffen tegen SVM uit Maartensdijk absoluut recht op meer en zou een gelijkspel de verhouding van de wedstrijd beter weergeven. Naast een aantal reddingen van Driebergen goalie Michel van Bruggen, vergat de thuisploeg het met name in aanvallend opzicht af te maken en gingen tal van goede kansen onnodig verloren. In een gelijk opgaande eerste helft was het uiteindelijk SVM dat in de 41e minuut de 0-1 wist binnen te schieten, wat ook tevens de ruststand betekende. In de tweede helft twee slordig voetballende ploegen, waarbij SVM nauwelijks meer in het spel voorkwam. Driebergen dicteerde de wedstrijd maar vergat, net als in het eerste bedrijf, geboden kansen om te zetten in doelpunten. Het gemis van de relatief makkelijk scorende spits Albayrak was dan ook duidelijk zichtbaar en voelbaar. Ook de door Driebergen trainer Bert v/d Brom ingebrachte wissels brachten niet het gewenste resultaat, waardoor de thuisploeg onverdiend bleef steken op een teleurstellend te noemen 0-1 verlies.