#####################################################################################

Scanned by MailMarshal - Marshal's comprehensive email content security solution.

--------------------------------------------------------------------

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

SVMM legt HMS over de knie

Na een uitstekende start, een lastig middenstuk en een overtuigend einde nam SVMM drie zeer belangrijke punten mee uit Utrecht.

SVMM begon scherp aan de wedstrijd tegen HMS in Utrecht. Met wind tegen voor SVMM zakte HMS behoorlijk ver in, SVMM kon redelijk de bal in het spel brengen en de bal van linie naar linie verleggen. HMS was op diverse momenten onzorgvuldig en zodoende kon Tom Verboon de bal voorleggen, Polle Westbroek wist al binnen vijf minuten de 0-1 te maken.

SVMM bleef alert en kwam na twintig minuten op 0-2 door een onderschepping van Polle Westbroek, Tom Verboon kon in stelling worden gebracht en tekende voor de 0-2. Hierna was het over met het overwicht van SVMM. HMS zette SVMM onder druk en SVMM kwam niet meer onder deze druk uit. Ook bij balbezit was SVMM niet in staat om van de eigen helft te komen. Met veel kunst en vliegwerk hield Richard van Laar zijn doel schoon.

Dit hield uiteindelijk geen stand, uit één van de vele corners werd een slappe inzet opnieuw ingebracht en HMS scoorde de aansluitingstreffer, 1-2. SVMM bleef met de rug tegen de muur staan en het was wachten op de 2-2. Van achteruit kon zonder moeite de aanvalslinie van HMS worden gevonden, maar dankzij vooral Richard van Laar, behield SVMM tot aan de rust de voorsprong.

Na rust ontstond er weer een ander spelbeeld, SVMM had nu de harde wind in de rug en kon met gemak meer lengte in de passing krijgen HMS werd uit elkaar gespeeld en kon geen vuist meer maken. SVMM kreeg direct al twee goede kansen, maar deze werden gemist. Uiteindelijk wist Wiliam Potappel de 1-3 te maken, uit een terugvallende bal kon Potappel resoluut het net vinden. Hierna kreeg HMS nog twee grote kansen op 2-3, maar deze werden niet benut. SVMM creëerde kans op kans. Twee doelpunten van Polle Westbroek werden nog afgekeurd, maar dit had verder geen gevolgen aangezien HMS niet meer tot scoren kwam.

SVMM heeft de tweede helft HMS leeg gespeeld en het geloof in een goede afloop verdween als sneeuw voor de zon. SVMM pakte hiermee drie hele belangrijke punten in de strijd tegen degradatie. Komend paasweekeinde speelt SVMM twee wedstrijden, eerst thuis tegen FC De Bilt en op paasmaandag tegen FZO in Zeist. SVMM kan de wedstrijd tegen FC de Bilt met vertrouwen tegemoet zien, aangezien de uitwedstrijd al werd gewonnen, daarnaast heeft SVMM de laatste vijf thuiswedstrijden winnend afgesloten.

0-1 5 min. Polle Westbroek

0-2 18 min. Tom Verboon