Afbeelding

DEV veruit de meerdere in het uittreffen tegen Musketiers

5 april 2012 om 00:00 Voetbal

0-1 Paul Okkersen, 1-1 Musketiers, 1-2 Rick Andeweg

DOORN - Het in degradatienood verkerende DEV deed in de uitwedstrijd tegen naaste concurrent Musketiers goede zaken door met 1-2 de punten mee naar Doorn te nemen. DEV trainer Michel van Aken:" We waren op alle fronten de betere ploeg, maar verzuimden de vele geboden kansen om te zetten in doelpunten." Met name in de eindpass ging het vaak fout bij DEV, dat na een redding van doelman Mark Sluis in de 30e minuut op een 1-0 voorsprong kwam door een treffer van Okkersen, die een goede aanval bekwaam wist af te ronden. In de 5e minuut van de extra tijd schoot Musketiers de gelijkmaker binnen, wat een domper betekende voor de goed spelende Doornse formatie. Na rust een overtuigend DEV dat eigenlijk alleen nog maar op de helft van Musketiers speelde en in de 65e minuut een glaszuiver doelpunt afgekeurd zag worden. Maar een individuele actie van DEV spits Rick Andeweg betekende in de 75e minuut de verdiende 1-2 voor Doorn, dat verreweg het betere van het spel had maar in het resterende deel van de wedstrijd vergat de voorsprong op te voeren. Al met al drie belangrijke punten voor de ploeg van Michel van Aken.