Winst voor FC Driebergen in een zeer matig voetbaltreffen

5 april 2012 om 00:00 Voetbal

1-0 Tolga Albayrak, 2-0 Kevin van Woudenberg, 3-0 Kevin van Woudenberg, 3-1 Maurice van der Wal, 3-2 Dave de Groot, 4-2 Matthijs Brink

DRIEBERGEN - In tegenstelling tot een goede eerste helft, speelde FC Driebergen een zeer matige tweede helft waarin het de ploeg van trainer Bert v/d Brom ontbrak aan creativiteit en afwerking. Tegenstander Sterrenwijk was op sportpark de Woerd absoluut niet bij machte om het de thuisploeg moeilijk te maken. Driebergen speelde in de eerste helft sterk met goede combinatie -en positiespel wat al de 3e minuut de 1-0 betekende. Nog geen vijf minuten later stond een prachtige aanval van de thuisploeg over meerdere schijven aan de basis van de 2-0. Woudenberg was de man die afrondde. Een strafschop in de 3e minuut van de extra tijd betekende de 3-0 en een rode kaart voor de Sterrenwijk goalie. Na rust een vertwijfeld spelend Driebergen dat kans na kans om zeep hielp en absoluut niet in staat bleek de man meer situatie uit te buiten. Sterker nog, Sterrenwijk kon terugkomen tot 3-2. Met als enige hoogtepunt voor Driebergen de 4-2 in de 63e minuut, was het een tweede helft waarin van hoogstaand voetbal absoluut geen sprake was.