Jaarlijkse Brocante verkoop van 'Oude Glans'

25 maart 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Ook dit jaar organiseert 'Oude Glans' haar jaarlijkse Brocante verkoop aan huis. Zaterdag 14 april en zondag 15 april van 10.00 tot 16.00 uur, bij 'Huize De Put', Hoofdstraat 212 te Driebergen.

Overal op het terras, onder de veranda en in de tuin staan mooi gedekte tafels met prachtige serviezen, glaswerk en tafelzilver. Kleine meubels, spiegels, lampen en oude lijsten vullen dit aan en alles is te koop. Het hele jaar door verzamelen moeder en dochter, Jolande en Marije van der Vegte, mooie spullen uit België, Frankrijk en Engeland. Maar ook bij verschillende veilinghuizen is al het nodige aangeschaft.

Om plaats te maken voor hun nieuwe vondsten moest er ook af en toe weer wat weg. Zo begonnen Jolande en Marije met de sfeervolle verkoopdagen bij 'Huize De Put'. Deze tweedaagse verkoop aan huis is een groot succes bij de bezoekers vanwege de kwaliteit en de aangename prijs van de spullen.

Van der Vegte: ,,De spanning dat je vooraf niet te weet wat je gaat aantreffen spreekt ons aan. Onze voorliefde gaat uit naar gave, authentieke gebruiksvoorwerpen die met een likje verf of een goede poetsbeurt weer hun ''Oude Glans' terugkrijgen en weer kunnen worden hergebruikt."

Wie niet naar de brocante verkoop aan huis kan komen, kan altijd online struinen in het aanbod op www.oudeglans.nl.

Informatie: Jolande van der Vegte-Voogd: 0343-518623, Marije Koninkx-van der Vegte: 06-21284303.

advertentie
advertentie