Zuylestein in het teken van Pasen

22 maart 2012 om 00:00 Nieuws

LEERSUM/AMERONGEN - Al negen jaar lang wordt er op het historische Landgoed Zuylestein een Paasfair georganiseerd. Aankomend weekend is er weer een ruim aanbod van allerlei hapjes, brocanterie, boeken, tassen, planten en veel meer. Dit alles wordt aangeboden in meer dan 35 overdekte stands. Rondom het historische poortgebouw van landgoed Zuylestein worden zaterdag en zondag voor kinderen activiteiten en optredens georganiseerd en ook de ouders, opa's en oma's hoeven zich niet te vervelen.

Terwijl de kinderen genieten van een verhalenverteller of poppenkastvoorstelling kunnen de volwassenen rondneuzen op de gezellige markt met onder andere leuke paasversieringen en heerlijke ambachtelijke producten. Verspreid over de fair zijn er verschillende terrassen. Live muziek zorgt voor een gemoedelijke sfeer en de bezoekers kunnen zelfs even terug in de tijd om samen ouderwetse spelletjes te doen zoals bliklopen, ezeltje prik of zaklopen.

Op zaterdag 31 maart hebben de Palmpaasoptochten uit Amerongen en Leersum de Paasfair als eindbestemming (zij arriveren om 13.30 uur respectievelijk om 14.30 uur). Daarna kan er naar paaseieren gezocht worden.

De entreeprijs voor kinderen bedraagt € 2,- en voor volwassenen €5, -. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het Landgoed zelf: hele dag parkeren voor € 1,50. De netto opbrengsten van dit evenement zullen gebruikt worden voor de restauratie van een eeuwenoude ,,sprookjesboom''.

De Paasfair is op beide dagen geopend van 10.30 uur tot 17.00 uur.

Meer Informatie: www.landgoed-zuylestein.nl.

advertentie
advertentie