WNF-Rangermiddag Aboretum

19 maart 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - Het regionale team Gelderse Vallei Utrechtse Heuvelrug van het Wereld Natuur organiseert 22 april weer een leuke Rangermiddag. Dit keer in het Aboretum in Doorn. Deze middag zijn Rangers en niet-Rangers van 6 tot 12 jaar met een vriendje of vriendinnetje welkom in het Von Gimborn Aboretum in Doorn.

De middag staat in het teken van de WNF-actie 'Samen los voor een groot pandabos'. We komen meer te weten over de panda en maken een spannende ontdekkingsreis, op zoek naar een schat. Na het schat zoeken is er tijd om te knutselen en schminken. Kortom, een middag vol avontuur. De middag begint om 13:00 uur en eindigt om 16:00 uur.

De kosten zijn € 2,00 voor Rangers en € 3,00 voor niet-Rangers. Snel opgeven op want er is maar een beperkt aantal plekken. Aanmelden kan via rangerswnf@gmail.com. Vraag ook vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes om zich op te geven. (Mocht het vriendje of vriendinnetje niet eerder aan een van de WNF activiteiten hebben meegedaan, vergeet dan niet naam, leeftijd, telefoonnummer en of ze Ranger zijn in de mail te zetten). Kijk voor meer informatie over activiteiten van het regionale WNF team op http://www.wnf.nl/gvuh.

advertentie
advertentie