Ingezonden: SVMM verliest, concurrentie wint

18 maart 2012 om 00:00 Nieuws

MAARN - Na de overwinning van vorige week op SVP leed SVMM dit keer een onnodige nederlaag tegen DOSC uit Den Dolder.

SVMM begon met een groot overwicht aan de wedstrijd. Na een heus offensief werd DOSC de gehele eerste helft belegerd. Vijftien corners en tien vrije trappen verder stond SVMM nog steeds op nul doelpunten. DOSC daarentegen kwam er twee keer gevaarlijk uit, waaruit ook uit één van de aanvallen de 1-0 werd gescoord.

Na rust kwam SVMM er niet meer goed uit en was het een rommelige tweede helft. SVMM ging één op één spelen en probeerde meer grip op de wedstrijd te krijgen. Het laatste kwartier was er weer het geloof in een gelijkspel.

SVMM, met name, in de vorm van Polle Westbroek kwam er goed uit. Westbroek kon het dit keer niet voor elkaar krijgen om tot score te komen. Uiteindelijk kwam DOSC in blessuretijd op 2-0, de bal werd uit de handen van Richard van Laar getrapt en de speler van DOSC kon doorgaan. SVMM speelde nog steeds alles of niets en kon twee minuten later nog de 2-1 maken, echter de scheidsrechter floot gelijk af.

De concurrentie behaalde in haar wedstrijden de winst en zo staat SVMM weer op de verkeerde positie op de ranglijst. SVMM zal komende zaterdag Austerlitz met nul punten naar huis moeten sturen om mee te blijven doen voor een veilige plek op de ranglijst.