Bazar en rommelmarkt

11 maart 2012 om 00:00 Nieuws

OVERBERG - In dorpshuis 'de Buurthucht', aan de Haarweg 33b in Overberg, wordt vrijdag 23 en zaterdag 24 maart een bazar en rommelmarkt gehouden. Driekwart van de opbrengst is bestemd voor het bouw- en restauratiefonds van de Efratha Kerk, het resterende deel gaat naar zorginstelling: ,,het Huis in de Wei'' te Scherpenzeel. Het geld gaat gebruikt worden voor tuinmeubilair dat komt te staan in de nieuwe binnentuin.

In de gymzaal staan allerlei gebruikte spullen, groot en klein. In de zaal van de Buurthucht zijn de tafels gevuld met ondermeer behendigheids- en raadspelletjes, schieten, textiel en zelfgemaakte producten. Ook kan men een bod uitbrengen op een te verlenen dienst. De kinderen kunnen zich vermaken met ballonprikken, envelop trekken en blikgooien. Halverwege de avonden begint het rad te draaien met in totaal 150 taarten. Zaterdagmiddag is er een kinderrad met heel veel speelgoed. De zaterdagavond wordt afgesloten met een grote verloting. De trekking wordt om 22.30 uur verricht door ds Bouter.

Openingstijden: Vrijdag van 19.00 tot 23.00 uur, zaterdagmiddag speciaal voor de kinderen van 14.00 tot 17.00 uur en afsluitend zaterdagavond van 19.00 tot 23.00 uur.

advertentie
advertentie