FC Driebergen veruit de bovenliggende ploeg tegen Altius

15 maart 2012 om 00:00 Voetbal

1-0 Altius, 1-1 Tolga Albayrak, 1-2 eigen doelpunt Altius

DRIEBERGEN - Alhoewel de uitslag anders deed vermoeden, was FC Driebergen in Hilversum de bovenliggende ploeg en won dan ook meer dan verdiend met 1-2 van Altius. De eerste helft van dit treffen was uitermate rommelig en kende eigenlijk maar twee hoogtepunten. In de 23e minuut was het Driebergen goalie Michel van Bruggen die zijn ploeg voor een vroege achterstand wist te behoeden en een kopbal op de lat van Paul van Hofwegen in de 35e minuut was het tweede wapenfeit. Dat betekende een ruststand van 0-0 na de eerste vijfenveertig minuten. In de tweede helft een gedreven Driebergen dat met fraai aanvalsspel de wedstrijd dicteerde, maar in de 50e minuut werd geconfronteerd met een 1-0 achterstand door een onfortuinlijke misser van de tot op dat moment goed keepende van Bruggen. Nog geen vijf minuten later stond een kopbal van Driebergen spits Albayrak aan de basis voor de gelijkmaker en was het wachten op het winnende doelpunt voor de ploeg van trainer Bert v/d Brom. Een eigen doelpunt van Altius in de 75e minuut bleek uiteindelijk goed voor de verdiende overwinning, ook al had die op basis van het vertoonde spel van de Driebergenaren beduidend hoger kunnen en moeten uitvallen.