Uitreiking Fairtrade gemeente

5 maart 2012 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - Het afgelopen jaar is door zo'n 30 vrijwilligers hard gewerkt om deelnemers te werven voor de campagne Fairtrade Gemeente Utrechtse Heuvelrug. Op 2 december werd namens 70 deelnemers (gemeente Utrechtse Heuvelrug, ondernemers en organisaties) de aanvraag voor het verlenen van de titel bij de landelijke jury ingediend. En een week later toegekend. Utrechtse Heuvelrug is met lof geslaagd.

Op maandag 19 maart vindt de feestelijke uitreiking van de titel Fairtrade Gemeente Utrechtse Heuvelrug plaats door Prof. Sybren de Hoo, jurylid van de Landelijke Campagne, aan burgemeester F. Naafs in de raadszaal in het Cultuurhuis Pléiade te Doorn. Vanaf 19.30 uur staat fairtrade koffie en thee klaar.

Om 20.00 uur begint de feestelijke bijeenkomst met artiesten uit het Zuiden, gesprekken met deelnemers aan de campagne, en als hoogtepunt de uitreiking van het predicaat Fairtrade Gemeente. De leiding van dit evenement is in handen van Hans van Zetten. Om 21.30 uur tot slot een fairtrade drankje.

Iedereen is welkom het predicaat mee te vieren.  

advertentie
advertentie