BVL: uitslagen 20-2 en 23-3

24 februari 2012 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Biljartvereniging BVL heeft weer twee speelavonden afgewerkt.

Na een wat mindere periode had Tinus Balfoort op 20 februari de smaak weer te pakken en won na een matige start in 27 beurten van Lex van der Vlugt. Remmert van den berg kon zich behoorlijk revancheren van zijn vorige partij, maar kwam in de laatste beurt slechts één carambole tekort voor de volle winst op Hans Holleman, die twee caramboles tekort kwam. Ben Cirkel speelde een goede partij en won in 23 beurten van Piet van Maurik, die geen grip op de partij kreeg. Theus Gijsbertse deed wat hij doen moest, wist wat moeizaam de punten te verzamelen en won in 28 beurten van Jan Wiggemansen, die het in het begin en halverwege wat liet liggen. Piet Vroege speelde een aardige partij en won in 29 beurten van Ab Bosch, die geen grip op het spel kreeg. Bart Schuilenburg speelde een sterke partij en won in slechts 19 beurten van Kees van Burken, die na de 11e beurt geen vuist meer kon maken.

Uitslagen 20-2

Lex van der Vlugt - Tinus Balfoort 7-12

Remmert van den Berg - Hans Holleman 9-9

Ben Cirkel - Piet van Maurik 12-5

Theus Gijsbertse - Jan Wiggemansen 12-7

Piet Vroege - Ab Bosch 12-7

Bart Schuilenburg - Kees van Burken 12-6

Hans Holleman speelde op 23 februari een matige partij, maar eindigde sterk met 10 caramboles in de 25e beurt en won daarmee van een verraste Theus Gijsbertse, die van schrik de gelijkmakende beurt miste. Na een matige start speelde Frits Granzier een goede partij en won in 33 beurten van Lex van der Vlugt, die in de gelijkmakende beurt slechts één carambole tekort kwam. Rob Clement speelde een sterke partij en won in slechts 20 beurten van de gedupeerde Jo de Ruijter. Manlief Dick de Ruijter moest het onderspit delven aan een sterk spelende Tinus Balfoort, die de partij in 20 beurten op zijn naam schreef.

Na een matige start kreeg Bertus Schuilenburg het in de 17e beurt op zijn heupen met een serie van 26 caramboles, gevold door een serie van 20, waardoor hij alsnog in 21 beurten won van Kees van Burken, die niet onverdienstelijk speelde. Hans van den Hoek speelde een goede partij en won in 27 beurten van Teus ter Maaten.

Uitslagen van 23-2

Hans Holleman - Theus Gijsbertse 12-8

Frits Granzier - Lex van der Vlugt 12-9

Rob Clement - Jo de Ruijter 12-5

Dick de Ruijter - Tinus Balfoort 4-12

Bertus Schuilenburg - Kees van Burken 12-7

Hans van den Hoek - Teus ter Maaten 12-7

advertentie
advertentie