Jaarvergadering PCOB

24 februari 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - De jaarvergadering van de PCOB vindt maandagmiddag 12 maart in Driebergen plaats. Na het huishoudelijke gedeelte zal Ir. W. C. Nuijen uit Zeist over zijn reis naar de Zuidpool vertellen. Deze bootreis startte in Chili, Zuid-Amerika. Varende richting het zuiden werden de dagen langer maar daalde de temperatuur. Via Kaap Hoorn komt het schip dan aan in de koude van Antarctica, waar de zon in de zomer niet onder gaat. Hij zal aan de hand van dia's de schitterende natuur laten zien en vertellen over het leven dat zich daar afspeelt. Ook de vorming van de continenten en de klimaatverandering komen aan de orde.

Na het koude Antarctica vaart de boot terug de zomer weer in. De reis eindigt in het warme Brazilië. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

De middag begint om 14.00 uur en vindt plaats in de Morgensterkapel, Melvill van Carnbeelaan 34 in Driebergen. Belangstellenden zijn ook van harte uitgenodigd voor deze jaarvergadering. Bij de koffie is er wat lekkers en na afloop een drankje.

Bij vervoersproblemen bellen naar (0343) 512 716.

advertentie
advertentie