DVSA haalt fors uit tegen hekken sluiter in de vijfde klasse, Fair Play

1 maart 2012 om 00:00 Voetbal

0-1 Enne-Jan Wierda, 0-2 Reinder Busstra, 0-3 Henk v/d Voort, 0-4 Ron van Ommeren, 0-5 Henk v/d Voort, 0-6 Roy Meerwijk, 1-6 Fair Play, 1-7 Reinder Busstra, 1-8 Danny van Vulpen, 1-9 Reinder Busstra

AMERONGEN - Tegen een ongeïnspireerd Fair Play uit en in Culemborg behaalde DVSA weliswaar een 1-9 overwinning, maar was er van echte wedstrijd geenszins sprake. DVSA coach Joop Vink:" Het is dat we de wedstrijd moeten spelen, maar deze ploeg hoort absoluut niet thuis in dit hedendaagse voetbal. Een ploeg die mogelijk volgend seizoen niet eens meer bestaat. Werkelijk knudde!" Toch duurde het nog tot de 17e minuut voordat DVSA de score kon openen. Maar vervolgens ging het crescendo en werd er gerust met een 0-5 voorsprong voor de Amerongse formatie. Ook na rust bleef DVSA de druk er op houden en liep met een vinger in de neus uit naar een 1-9 eindstand. Door verlies van naaste concurrent OSM, verstevigde DVSA de koppositie en staat met nog drie wedstrijden te gaan drie punten los. Met nog twee thuiswedstrijden en één uitwedstrijd lijkt promotie naar de vierde klasse slechts een kwestie van tijd.