Kookworkshop voor kinderen en ouders

3 februari 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Valentijnsdag met een kookworkshop voor kinderen van zes tot dertien jaar en een romantisch Valentijnsdiner met het hele gezin, gelardeerd met romantische muziek.Op dinsdag 14 februari heeft bistro Klein Rijsenburg een wel heel leuke activiteit gepland staan. Ouders kunnen die dag namelijk hun kinderen van school ophalen en om 15.30 uur afzetten bij Klein Rijsenburg om vervolgens om 17.30 uur aan te schuiven bij hun kroost om te genieten van een overheerlijk drie-gangen diner bereid door hun eigen kinderen.

De kookworkshop wordt gegeven door souschef Rick Schoonaard, die al jaren ervaring heeft in het vak, en hen op een leerzame, veilige en vooral vrolijke wijze kan helpen bij het bereiden van dit liefdevolle diner voor hun ouders en hen zelf. Het nagerecht wordt bereid onder het vakkundig en waakzame oog van Eric, dé man die geweldige creaties kan maken op patisserie gebied.

Prijzen zijn: €21,50 per volwassene en €10,- per kind. Aanvang: workshop 15.30 tot 17.30 uur, diner 17.30 tot 19.00 uur.

Klein Rijsenburg, Hoofdstraat 112, 3972 LD Driebergen-Rijsenburg, opgeven kan via: welkom@kleinrijsenburg.nl

advertentie
advertentie