Nieuwe dienst: nalatenschapsbegeleiding

3 februari 2012 om 00:00 Ondernemend

DRIEBERGEN - Vanaf 1 februari 2012 is Jos van Workum van De Werk BV uit Driebergen-Rijsenburg een nieuwe dienst gestart: nalatenschapsbegeleiding.

In zijn eigen omgeving werd Van Workum een aantal malen met een overlijden geconfronteerd en het administratieve regelwerk dat daarna volgt. Ingegeven door de waardering van de nabestaanden is hij met deze nieuwe dienst gestart.

Na een overlijden regelt de uitvaartondernemer de uitvaart. In de weken daarna moeten er tal van zaken geregeld worden. Ook de volgorde waarin zaken geregeld worden komt soms vrij nauw. Denk hierbij aan het vaststellen wie de erfgenamen zijn, inschakelen van de notaris, omzettingen van verzekeringen en bankzaken, omzetten van de huur of de hypotheek, afhandelen zaken met de werkgever en het pensioenfonds, afhandeling van de erfenis enzovoort.

Jos van Workum: ,,Ik overzie hetgeen moet gebeuren en na overleg regel ik dit efficiënt, in een periode waarin u al genoeg aan uw hoofd heeft. Uiteraard informeer ik u voortdurend over de stand van zaken, zodat u altijd weet hoe alles verloopt én hoe u er financieel voorstaat.''

Jos van Workum is een zelfstandig ondernemer die al ruim 25 jaar werkzaam is als onafhankelijk verzekerings- hypotheek - en pensioenadviseur. Hij is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM), Erkend Hypotheekadviseur bij de SEH en Gecertificeerd Financieel Planner bij de FFP.

advertentie
advertentie